Over ons

Welkom bij Brilliance®, waar innovatie wordt gecombineerd met verlichting. Onze reis begon in 2002, toen een groep gepassioneerde ontwerpers samenkwamen met een eenvoudige maar krachtige visie: de manier waarop we onze wereld verlichten te revolutioneren met de magie van Neon LED technologie. Sindsdien zijn we toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige, energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen die niet alleen ruimtes verlichten, maar ook inspireren.

Bij Brilliance® is kwaliteit onze hoogste prioriteit. We selecteren zorgvuldig premium materialen en testen elk product grondig om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze strenge normen. 

De Brilliance® Neon LED heeft de beste, meest duurzame en intelligente SMD 3030 als chipsysteem. Het is algemeen bekend dat dit soort LED van topkwaliteit is en lang mee gaan. Je kunt er dus op vertrouwen dat je jarenlang geniet van je Neon LED. Onze toewijding aan duurzaamheid drijft ons om milieuvriendelijke praktijken te integreren in ons productieproces, waarbij we onze impact op het milieu minimaliseren.

Terwijl we doorgaan met het verspreiden van licht over de hele wereld, blijft onze missie duidelijk: 

De sfeer van Neon verlichting naar elk huis en bedrijf brengen, levens verbeterend met de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Brilliance® gaat niet alleen over verlichting; het gaat over het transformeren van ruimtes en het creëren van een sfeervolle en meer duurzame toekomst voor iedereen.